صفحه اصلی  »  پروانه محاسبات نظام مهندسی  »  شرایط و ضوابط آزمون نظام مهندسی عمران (محاسبات، نظارت و اجرا)

شرایط و ضوابط آزمون نظام مهندسی عمران (محاسبات، نظارت و اجرا)

قطعا شما هم می دانید که برای دریافت پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی باید در آزمون نظام مهندسی قبول شوید اما آیا تنها قبولی در آزمون نظام مهندسی کافی است؟ آیا شرایط و ضوابط آزمون نظام مهندسی را می دانید؟

در این مقاله فوق العاده سعی کرده ایم به تمامی سوالات رایج آزمون نظام مهندسی پاسخ دهیم. اگر پاسخ سوالتان را در این مقاله پیدا نکردید حتما در کامنت های همین مقاله مطرح کنید تا کارشناسان سبزسازه به آن ها پاسخ دهند.

⌛ آخرین به روز رسانی: 2 فروردین 1402

📕 تغییرات به روز رسانی: اضافه شدن سوالات متداول جدید

 

در این مقاله به چه سوالاتی پاسخ داده خواهد شد؟

شرایط و ضوابط  شرکت در آزمون نظام مهندسی

برای شرکت در آزمون های نظارت، اجرا و محاسبات نظام مهندسی شما علاوه بر آمادگی آزمون محاسبات نظام مهندسی و همینطور آمادگی آزمون نظارت و اجرا نظام مهندسی ملزم به رعایت شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی هستید. اکثر ضوابط و شرایط آزمون نظام مهندسی منتهی به مدرک تحصیلی و سابقه کار حرفه ای می شود که به صورت سوال و جواب به آنها خواهیم پرداخت.

 

1. برای شرکت در آزمون محاسبات آیا ملاک، تاریخ فارغ التحصیلی مدرک کاردانی است یا کارشناسی؟
ملاک مدرک کارشناسی است و باید از مدرک کارشناسی ۳ سال بگذرد.
2. شرایط عضویت در نظام مهندسی یک شهر چیست؟ شخصی که ساکن شهر A است می تواند در نظام مهندسی شهر B عضو شود؟
عضویت در نظام مهندسی یک استان با یکی از شرایط زیر مقدور است :
1- باید متولد آن استان باشد
2- از 6 ماه قبل از تسلیم درخواست عضویت، مقیم آن استان باشد.
3. در صورتی که عضو نظام مهندسی شهر A باشیم آیا باید حتما حوزه آزمون در شهر A انتخاب شود؟ اگربه خاطر شرایط کاری حوزه آزمون را در شهر B انتخاب کنیم مشکلی ایجاد می شود!
برای ثبت نام، می توان محل آزمون را جای دیگری انتخاب کرد. زمان شرکت در آزمون نیازی به اعلام اینکه عضو نظام مهندسی کجا هستید وجود ندارد و فقط محل آزمون را شهر B انتخاب کنید کفایت می کند.
4. شخصی که کاردانی ناپیوسته ی اجرای ساختمان های بتنی و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی ساختمان داشته باشد، وضعیت صلاحیت (نظارت یا محاسبات) چگونه است؟
فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ناپیوسته عمران (تکنولوژی، علمی کاربردی و…) درخصوص نظارت مشکلی نیست و می توانند همه پایه ها را بگیرند اما درخصوص محاسبات و اجرا فقط می توانند تا پایه 2 صلاحیت را دریافت کنند.
جهت پیگیری دقیق از وضعیت مجاز بودن شرکت در آزمون های نظام مهندسی بهتر است به همراه مدارک دانشگاهی به نظام مهندسی استان مورد نظر مراجعه شود.
5.شخصی از مدرک لیسانسش 3 سال گذشته است اما ادامه تحصیل داده و کارشناسی ارشد گرفته است، آیا برای شرکت در آزمون محاسبات، آخرین مدرک تحصیلی ملاک است یا براساس کارشناسی که 3 سال گذشته است می توان در آزمون های نظام مهندسی شرکت کرد!؟
 بر اساس همان کارشناسی می توان اقدام کرد و مشکلی ایجاد نمی¬شود.
6. جهت شرکت در آزمون های نظام مهندسی، 3 سال فاصله از مدرک فارغ التحصیلی تا زمان ثبت نام آزمون ملاک است یا تا زمان شروع آزمون؟
تا زمان شروع آزمون ملاک است و این موضوع داخل دفترچه دستورالعمل ثبت نام آزمون های ورود به حرفه مهندسان و کاردان های فنی ساختمان ذکر شده است و پیشنهاد می شود حتما قبل از شرکت در آزمون های نظام مهندسی این دفترچه مطالعه شود.
7. شخصی که علاوه بر مدرک کارشناسی، مدرک ارشد هم دارد که تنها یک سال از آن گذشته است.در هنگام ثبت نام باید مدرک ارشد هم با این شرایط ارسال شود یا خیر؟ اگر کسی همراه با مدرک کارشناسی، مدرک ارشد را هم ارسال کند مشکلی ایجاد می شود؟
با توجه به این که مدرک کارشناسی ملاک است، مبنا همان کارشناسی خواهد بود و نیازی به ارسال مدرک ارشد نیست و درصورت ارسال هم مشکلی ایجاد نمی شود.
8.برای آزمون های نظام مهندسی (نظارت، اجرا، محاسبات) آیا باید درس های بارگذاری و اصول مهندسی زلزله و باد را گذرانده باشیم؟
به لحاظ قانونی در صورتی که کارشناسی پیوسته عمران باشید مشکلی ایجاد نمی شود.
9. آیا این قانون صحت دارد که اول باید پایه 2 نظارت گرفته شود و سپس، مجاز به گرفتن پایه محاسبات هستیم؟
خیر محاسبات کاملا مستقل از نظارت است و می توان برای آزمون محاسبات اقدام کرد.
10. آیا اگر با مدرک کاردانی نتونیم محاسبات شرکت کنیم،و ارشد یکی از شاخه های عمران بگیریم، میشه با ارشد گرید محاسبات گرفت؟
خیر امکان پذیر نیست به طور کلی اگر کاردانی مرتبط نباشد نمی توان با ارشد گرید گرفت مگر اینکه وضعیت کاردانی و کارشناسی را درست کنید و یا مدرک دکترا در رشته های اصلی مثل سازه یا زلزله بگیرید
11. آیا میتوان پروانه های نظارت و اجرا و محاسبات را باهم فعال کرد؟
خیر ، اجرا و محاسبات با هم فعال می شود ولی نظارت با هیچکدام از صلاحیت ها فعال نمی شود آیا با وجود عدم گذراندن دوره سربازی، می توان آزمون نظام مهندسی شرکت کرد؟ مشکلی برای کسب پروانه پیش میاد؟ بله می توان شرکت کرد و در صورت قبولی ۲-۳ سال فرجه از طرف سازمان داده می شود که کارت پایان خدمت را ارائه نمایند
12. چه رشته هایی (گرایش های عمران مثلا کاردانی یا کارشناسی اجرایی)میتونند پروانه بگیرند؟
1-دانش آموختگان رشته های اصلی اعم از فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی که مدارک تحصیلی آنها مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و میانگین کل نمرات آنها کمتر از 12 باشد. در صورتیکه عنوان معادل در مدرک تحصیلی ایشان قید نشده باشد می توانند پروانه اشتغال به کار مهندسی با کد اصلی دریافت نمایند.
2ـ فارغ التحصیلان کارشناسی رشته مهندسی علمی ـ کاربردی عمران ـ تأسیسات آبی (با ساختمانهای آبی) از دانشگاه شهید عباسپور در صورت ارائه مدرک تحصیلی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می توانند پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران دریافت نمایند.
3ـ به فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ناپیوسته عمران ـ عمران (بورسیه جهاد سازندگی) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ارزشیابی معادل کارشناسی عمران، پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران تعلق می-گیرد.
4ـ به فارغ التحصیلان کارشناسی مهندسی عمران ـ راهداری از دانشگاه علم و صنعت ایران پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران با حدود صلاحیت فقط نظارت در پایه 3، تعلق می گیرد.
5 ـ به فارغ التحصیلان کارشناسی مهندسی عمران ـ آب با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مهندسی عمران ـ سازه و یا عمران ـ زلزله پروانه اشتغال به کار در رشته مرتبط با مهندسی عمران با حدود صلاحیت نظارت بر حسب سنوات و محاسبات حداکثر در پایه 2 ، با رعایت کلیه ضوابط مندرج در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین نامه اجرایی آن تعلق می گیرد.
6 ـ به فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مهندسی عمران ـ سازه های هیدرولیکی (مهندسی عمران ـ آب) که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی آبیاری باشند، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته های اصلی یا مرتبط با عمران تعلق نمی گیرد.
7ـ به فارغ التحصیلان کارشناسی عمران روستایی فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران تعلق می گیرد.
8 ـ به فارغ التحصیلان رشته علمی ـ کاربردی ساختمان و یا عمران فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران تعلق می گیرد.
9ـ به فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته در رشته عمران و یا ساختمان و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی ساختمان و یا عمران فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران تعلق میگیرد.
– کاردانی کارهای عمومی ساختمان و کارشناسی تکنولوژی عمران-عمران:  تا پایه ۲ محاسبات و نظارت و اجرا بلامانع است
– کاردانی کارهای عمومی ساختمان و کارشناسی معماری: فقط نظارت و اجرا
– کاردانی کارهای عمومی ساختمان و کارشناسی عمران اجرایی: فقط نظارت و اجرا
13. آیا اتباع خارجی میتوانند آزمون نظام مهندسی را شرکت کنند؟
بله می توانند با شماره ی اتباع خارجی در آزمون شرکت کنند
14. برای کار کردن در نظام حتما باید عضو سازمان نظام مهندسی باشیم؟
خیر ، الزام به عضویت تا قبل از قبولی در آزمون وجود ندارد.

شرایط و ضوابط مربوط به سرجلسه آزمون نظام مهندسی

پیشنهاد می کنم قبل از تجربه آزمون اصلی نظام مهندسی، حتما شرایط آزمون را برای خود شبیه سازی کنید و چندین بار خودتان را به صورت جدی محک بزنید. همه ما می دانیم که آزمون های نظام مهندسی به صورت جزوه باز برگزار می شود و بردن ماشین حساب مجاز است اما تمام این امکانات مبنی بر ساده بودن یا قبولی در آزمون نظام مهندسی نیست. شما برای رسیدن به هدفتان باید دقیقا بدانید در روز آزمون چه اتفاقی می افتد؟ البته اگر تنها یک بار در آزمون های نظام مهندسی شرکت کرده باشید به اهمیت تکنیک های مدیریت زمان، روش صحیح مطالعه و بسیاری از تکنیک های دیگر پی برده اید و قطعا در کنار شبیه سازی روز آزمون این موارد را نیز تحت کنترل خواهید داشت.

 

1. آیا جهت بردن ماشین حساب سرجلسه آزمون های نظام مهندسی محدودیتی وجود دارد یا هرنوع ماشین حسابی مجاز است؟
دراین خصوص تنها باید به این موضوع توجه شود که ماشین حساب مورد نظر نباید حافظه داخلی و رم داشته باشد و حتی اگرهم رم، داخل ماشین حساب قرار داده نشود بهتر است آن را به سرجلسه نبرید و از ماشین حساب دیگری استفاده کنید چون در صورتی که مراقبان آن را مشاهده کنند، بازرسی دقیق موجب حواس پرتی سرجلسه خواهد شد. به جز مورد ذکر شده، محدودیتی جهت بردن ماشین حساب وجود ندارد چون آزمون های نظام کتاب باز است و در این خصوص مشکلی نیست. استفاده از ماشین حساب 5800 برای آزمون های نظام کفایت میکند.
2. چه وسایلی را سرجلسه ی آزمون همراه خود ببرم؟
– کارت ملی
– پرینت کارت ورود به جلسه
– مباحث مقررات ملی ساختمان (باتوجه به آزمون)
– جزوات خلاصه نویسی
– کتاب های مواد آزمون (باتوجه به آزمون مانند راهنمای جوش و قانون نظام مهندسی و…)
– کلیدواژه برای آزمون نظارت و اجرا
– ماشین حساب
– ماسک
– ۲عدد مداد سیاه نرم و پاک کن نرم و تراش
– ساعت مچی
– چند برگ سفید برای چرک نویس
3. چه کارهایی سرجلسه آزمون ممنوع است؟
– جابه جایی کتاب در سر جلسه آزمون
– استفاده از لوازم الکترونیکی از قبیل موبایل، تبلت، ساعت هوشمند و هندزفری

نحوه اعتراض به سوالات آزمون نظام مهندسی

پس از هر آزمونی معمولا افرادی هستند که به نتیجه آزمون خود معترض هستند و این احتمال را می دهند که در بررسی پاسخ نامه ها و یا کلید سوالات اشتباهی رخ داده است. در آزمون نظام مهندسی نیز به این گروه از افراد ، فرصت اعتراض داده می شود تا هرگونه نقص و یا اشتباه احتمالی در تصحیح و اعلام نتایج برطرف شود. گاهی این اشتباه از سمت خود سازمان مربوطه رخ می دهد و سوالاتی با صورت سوال یا پاسخ اشتباه مطرح می شود. گروه مهندسی سبزسازه پس از هر آزمون بلافاصله به صورت رایگان پاسخ تشریحی آزمون نظام مهندسی را منتشر می کند و در همان پاسخ نامه ها سوالات اشتباه را با دلایل منطقی بررسی می کند.

 

1. اگر در آزمون های نظام مهندسی سوالی غلط باشد و آن را حذف کنند، نمره آن سوال به همه داده می شود یا از 59 محاسبه می کنند؟
نمره به افرادی که به آن سوال پاسخ نداده اند یا غلط پاسخ داده اند تعلق میگیرد و از 60 سوال محاسبه می شود.تنها در صورتی نمره به فرد تعلق نمیگیرد، که همان گزینه را پاسخ داده باشد که در کلید اولیه به عنوان پاسخ صحیح اعلام می شود
2. نحوه اعتراض به سازمان نظام مهندسی بعد از اعلام کلید اولیه چگونه است؟
بعد از اعلام کلید اولیه، باید اعتراضات در قالب word مدنظر سازمان نظام مهندسی قرار داده شده و در نهایت به فرم pdf تبدیل شود. اسم فایل pdf به شماره موبایل ذخیره شده و به آدرس azmoon@inbr.ir ایمیل شود.

شرایط و ضوابط بعد از قبولی در آزمون نظام مهندسی

تمام مهندسین عمران حداقل یک بار به قبولی در آزمون نظام مهندسی فکر کرده اند اما فرض کنید که نتایج آزمون اعلام شده است و شما جزو قبول شدگان این آزمون هستید. اما آیا قبولی در آزمون نظام مهندسی تنها شرط دریافت پروانه اشتغال به کار است؟ در کنار قبولی در آزمون نظام مهندسی باید برای دریافت پروانه اشتغال به کار یک سری قوانین مانند مدت زمان سابقه کار را رعایت کرده باشید.

 

1. آیا در صورت قبولی در آزمون نظام مهندسی، جهت اخذ پروانه، باید 3 سال سابقه کار (گواهی کارآموزی) ارائه داده شود یا خیر؟ جهت اخذ پروانه اشتغال چطور؟ باید حتما 3 سال سابقه بیمه مرتبط ارائه داده شود یا صرفا با ارائه گواهی 3 سال کارآموزی هم می توان پروانه اشتغال را دریافت کرد؟
طبق قانون، باید ۳ سال سابقه کار یا کارآموزی بعد از مدرک کارشناسی موجود باشد ولی حالت های مختلفی را در نظر گرفته اند و تاکنون در این خصوص خیلی سخت‌گیری نمی شود و اینکه گواهی کار، موجود باشد قبول می کنند و مشکلی ندارد.
بدون سابقه بیمه هم اخذ پروانه اشتغال امکان پذیر است. فعلا در قانون مرتبط، شرط سابقه بیمه مطرح نیست.
2. ظرفیت کارِ شخصی که محاسبات قبول شود چقدر است؟ تعرفه هر مترمربع به چه میزان است و چقدر از آن را دفتر، دریافت می کند؟
تعداد 8کار، در سال یا ۸۰۰۰ مترمربع. تعرفه در سایت نظام مهندسی قرار داده شده است و درخصوص درصد برداشتن دفتر، بیشتر توافقی است و از ۴۰ تا ۶۰ درصد متغییر است.
3. اگر شخصی که سه سال فاصله از مدرک کارشناسی اش تکمیل نشده باشد، در آزمون محاسبات شرکت کند و قبول شود، آیا این امکان وجود دارد که تا مدتی قبولی را نگه دارند تا سه سالش تکمیل شود؟
خیر، اولا در هنگام ثبت اطلاعات، سامانه خطا میدهد و امکان ثبت نام وجود ندارد. در صورتی هم که برای مجاز شدن شرکت در آزمون، تاریخ تغییر داده شود، بعد از قبولی، در هنگام صدور پروانه، استعلام می گیرند که آیا موقع ثبت نام در آزمون، 3 سال شما تکمیل بوده است یا خیر! بنابراین تا 3 سال تکمیل نشده است امکان شرکت در آزمون نظام مهندسی وجود ندارد.
4. چند سال بعد از قبولی در آزمون های نظام مهندسی، امکان رجوع به سازمان وجود دارد و می توان پروانه را دریافت کرد؟
معمولا بین 3 تا 4 سال، قبولی در سازمان محفوظ است و می توان نسبت به دریافت پروانه اقدام کرد.
5. فردی که مهر محاسبات هر شهری را داشته باشد، می تواند در شهر های دیگر هم کار بگیرد؟
مشکلی ندارد و می تواند در همه شهرهای یک استان کار کند. اگر هم بخواهد در شهرهای یک استان دیگر کار کند، باید عضو نظام مهندسی آن استان شود تا بتواند از همان پروانه محاسباتش استفاده کند.
6. آیا این موضوع صحت دارد که تنها می توان در یکی از دو حوزه نظارت و اجرا فعالیت کرد و نمی توان به صورت همزمان از هردو استفاده کرد؟
بله درست است همزمان نمی شود نظارت و اجرا را داشت. اگر هم شخصی هر دو آزمون را قبول شده باشد فقط می تواند از یکی استفاده کند ولی مزیت داشتن هر دو پروانه این است که اگر زمانی نظر شخص عوض شد و نخواست در حوزه ی نظارت کار کند، می تواند در حوزه اجرا فعالیت کند. البته از پروانه طراحی و نظارت می شود همزمان استفاده کرد ولی ظرفیت و سهمیه اش بین دو مورد توزیع خواهد شد و دو برابر بقیه نمی توان کار کرد و باید مجموعا در قالب سهمیه مجازش باشد.
7. چه زمانی بعد از اینکه نتایج اومد میتونیم برای گرفتن پروانه اقدام کنیم؟
در صورت قبولی در آزمون به مدت سه سال می توانید برای گرفتن پروانه اقدام کنید
8. شرایط نمرات ۴۸ و ۴۹ چند دوره باید شرکت کنند؟
افرادی که در آزمون نمرات ۴۸ و ۴۹ کسب کردند و قبولی مشروط دارند باید دو دوره بگذرانند و همچنین در صورت قبولی در آزمون پایان دوره ها می توانند در دوره های اصلی نظام مهندسی شرکت کنند.
9. بعد از قبولی در آزمون نظام مهندسی چه کاری باید انجام دهیم؟
بعد از قبولی قدم اول عضویت در نظام مهندسی استان محل سکونت است و بعد از عضویت باید منتظر فراخوان سازمان نظام مهندسی استان باشید که براساس شماره سریال قبولی که در کارنامه درج شده اعلام می شود. سپس برای ارائه مدارک به سازمان اقدام کنید ظرف مدت 30 تا 45 روز پروانه ی اشتغال برای شما پست می شود.
اگر صلاحیت اجرا قبول شدید با گذراندن دوره های اجرا و سپس قبولی در آزمون می توانید جهت دریافت پروانه اقدام کنید.

منبع:

پیش از همه باخبر شوید!

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند: 37,298 نفر

تفاوت خبرنامه ایمیلی سبزسازه با سایر خبرنامه‌ها، نوآورانه و بروز بودن آن است. فقط تخفیف‌ها، جشنواره‌ها، تازه‌ترین‌های آموزشی و ... مورد علاقه شما را هر هفته به ایمیلتان ارسال می‌کنیم.

نگران نباشید، ما هم مثل شما از ایمیل‌های تبلیغاتی متنفریم و خاطر شما را نخواهیم آزرد!

تولید کنندگان آموزش
با ارسال 143اُمین دیدگاه، به بهبود این محتوا کمک کنید.
نظرات کاربران
  1. baharehzare78@gmail.com

    سلام وقتتون بخیر
    من بهمن ماه ، ٣ سال تمام میشه که از مدرک لیسانسم میگذره (عمران) میخواستم بدونم من که الان هیچ سابقه ی کاری ندارم میتونم آزمون نظارت شرکت کنم؟؟ و اینکه در یک مقاله ای خواندم که نوشته بود برای گرفتن پروانه اشتغال حداقل باید به عنوان سمت ناظر سابقه کار داشته باشید و دو مهندس پایه ١ امضا کنند
    میشه لطفاً راهنماییم کنید که روند کار چطوره؟ یعنی من که سابقه کار ندارم هم میتونم آزمون شرکت کنم و قبول بشم؟

    پاسخ دهید

  2. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام مهندس وقت بخیر
    بله لازمه ۳ سال سنواتتون پر بشه و سابقه کار لازمه
    لطفا تلگرام به این شماره ۰۹۳۳۶۴۷۴۳۸۵ پیام بدین تا راهنمایی تون کنن

    پاسخ دهید

  3. حمیدرضا

    با سلام و عرض ادب
    بنده فارغ‌التحصیل کاردانی پیوسته رشته ساختمان گرایش اجرای ساختمان های بتنی و کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران و کارشناسی ارشد سازه هستم میخواستم بدونم آیا با استناد به بند زیر میتونم صلاحیت محاسبات شرکت کنم یا نه؟
    دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی اعم از پیوسته یا ناپیوسته که مطابق با ضوابط ابلاغی موفق به دریافت پروانه
    اشتغال به کار مرتبط شده اند، در صورت اخذ مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته های اصلی هفتگانه مهندسی ساختمان همسان با رشته کارشناسی، می توانند با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوط مندرج در قانون یادشده و آئین نامه اجرائی آن، پروانه اشتغال به کار مرتبط با مهندسی با حدود صلاحیت نظارت بر حسب سنوات و طراحی( محاسبات )حداکثر تا پایه دو دریافت نمایند.

    پاسخ دهید

  4. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام مهندس
    تا پایه ۲ میتونین ولی باز هم با نظام مهندسی استانتون در ارتباط باشین

    پاسخ دهید

  5. ابولفضل سیدی

    سلام خسته نباشید
    من کارشناسی پیوسته عمران_عمران در دانشگاه سراسری تبریز بودم ولی به دلایلی انصراف دادم و مدرک کاردانی عمران بهم دادن و سه سالی گذشته از این موضوع
    سوالم اینه اگر من کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران از دانشگاه آزاد بگیرم میتونم نظام مهندسی شرکت کنم ؟
    اگه بتونم کدوم صلاحیت هارو بهم میدن؟ نظارت یا اجرا یا محاسب؟
    اگر بعدا بخوام محاسبات هم بگیرم حتما باید کارشناس ارشد سازه یا زلزله هم بعدا بگیرم؟
    واقعااا به مشکل خوردم خواهشا راهنماییم کنید ممنون.

    پاسخ دهید

  6. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام
    اگه کارشناسی اجرایی عمران بخونین، فقط نظارت و اجرا میتونن شرکت کنین و برای محاسبات باید حتما ارشد سازه یا زلزله بگیرین
    اگه کارشناسی تکنولوژی عمران-عمران بخونین، میتونین نظارت و اجرا بدون محدودیت پایه بگیرین و محاسبات هم تا پایه ۲ مجاز هستین.
    حتما جهت اطمینان بیشتر با نظام مهندسی استانتون ارتباط بگیرید

    پاسخ دهید

  7. رحمان کریمی

    کسی که ما کاردانی کارهای عمومی ساختمان دارد و ما لیسانس مهندسی اجرایی عمران اگر در ارشد سازه بخواند می‌تواند محاسبات شرکت کند ؟

    پاسخ دهید

  8. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام مهندس
    تا پایه ۲ میتونین، ولی حتما از نظام مهندسی استانتون پیگیری کنین جهت اطمینان بیشتر

    پاسخ دهید

  9. م

    سلام برای شرکت در آزمون نظام مهندسی آیا نیاز به سابقه بیمه ای قبلی میباشد؟

    پاسخ دهید

  10. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام مهندس
    نه نیازی به سابقه بیمه نیست

    پاسخ دهید

  11. حسن رفیعی

    سلام من کاردانی.کارهای عمومی ساختمان بودم و کارشناسی مهندسی تکنولوژی عمران.
    میتونم درازمون محاسبات نظام مهندسی شرکت کنم

    پاسخ دهید

  12. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام مهندس
    بله میتونین تا پایه ۲ ؛ اما حتما با نظام مهندسی استانتون در ارتباط باشین

    پاسخ دهید

  13. محسن زارعی

    سلام
    بنده کاردانی کارهای عمومی ساختمان و لیسانس مهندسی تکنولوژی عمران دارم ارشد سازه هم هستم. آیا میتونم محاسب شوم. سپاسگزارم

    پاسخ دهید

  14. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام مهندس زارعی عزیز
    بله میتونین پروانه محاسبات رو بگیرید.
    برای اطمینان بیشتر حتما با نظام مهندسی استانتون ارتباط بگیرید

    پاسخ دهید

  15. سما

    سلام وقت بخیر من کاردانی حسابداری و کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی عمران عمران دارم و ارشد عمران سازه
    میتونم محاسبات شرکت کنم ؟

    پاسخ دهید

  16. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام
    با کاردانی غیر مرتبط اصلا نمیتونین عضو سازمان بشین
    نمیتونین شرکت کنین
    با نظام مهندسی استانتون ارتباط بگیرین

    پاسخ دهید

  17. نازنین وارسته

    سلام وقت بخیر
    بنده کارشناسی مهندسی شهرسازی دارم
    قصدم ادامه تحصیل در رشته عمران هست و گرفتن نظام مهندسی
    من با گرفتن ارشد عمران میتونم نظام مهندسی دریافت کنم ؟
    یا باید کارشناسی هم عمران باشه؟

    پاسخ دهید

  18. مهندس شکوه شیخ زاده (پاسخ مورد تایید سبزسازه)

    سلام مهندس
    با توجه به اینکه شرایط در نظام مهندسی استان های مختلف متفاوت هست بهتره این موضوع رو از نظام مهندسی استان خودتون پیگیری کنید.

    پاسخ دهید

  19. اسماعیلی

    سلام وقتتون بخیر . من کارشناسی پیوسته نقشه برداری دارم و ارشد عمران-سازه . با این شرایط میتونم ازمون نظارت شرکت کنم؟

    پاسخ دهید

1 2 3 7
فرصتی که منتظرش بودید!🚀
رزرو ثبت‌نام در ترم خرداد تور طراحی سازه

4.723.000 تومان تخفیف + هدیه ویژه با رزرو 
کلیک کنید|فقط تا امشب
question