
- تعداد صفحات: 80
- آخرین ویرایش: 1400
- شابک: 9-00-7589-622-978
- تولید کنندگان محتوا:
37 هزار تومان
دریافت این کتاب الکترونیک تولید کنندگان آموزش
همانطور که می دانید اگر خاک منطقه نامطلوب باشد، خاک تحمل نیروهای وارده از سمت سازه را نخواهد داشت و یا نشست فونداسیون به قدری زیاد می شود که بهره برداری از سازه را مختل می کند. در این مواقع برای انتقال بار از فونداسیون به خاک مقاوم تر از عناصری به نام شمع ساختمان استفاده می کنیم اما سوال اینجاست که آیا نیروی آپلیفت باعث می شود ما از شمع در ساختمان استفاده کنیم؟ معیار انتخاب نوع شمع در پروژه ها چیست؟ در مراحل اجرای شمع، برای تخریب سر شمع چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
ما در این ایبوک جامع 80 صفحه ای ابتدا به تعریف و کاربرد شمع در ساختمان می پردازیم و سپس گام به گام طراحی و اجرای شمع در ساختمان و همینطور مدلسازی شمع در SAFE را بررسی خواهیم کرد.
در این صفحه تنها خلاصه ای از ایبوک را مشاهده می کنید، متن اصلی این ایبوک را منطبق بر فهرست مطالب، دانلود کنید.
⌛ آخرین بهروزرسانی: 10 شهریور 1400
📕 تغییرات بهروزرسانی: آپدیت بر اساس مبحث نهم مقررات ملی ساختمان ویرایش 1399
زمین هایی که قابلیت تحمل بارهای وارده از طرف سازه را ندارند( مانند زمین های ماسه ای) و همچنین خاکبرداری سطحی در آنها مقرون به صرفه نباشد، انتقال بار ساختمان به زمین توسط فونداسیون عمیق انجام می شود. رایجترین نوع فونداسیون عمیق، شمع ها (شکل زیر) هستند که اصطلاحا به آن پی شمعی هم گفته می شود. یک شمع، سازهای نسبتاً بلند، لاغر و ستون مانند است که با قرار گرفتن در داخل خاک (بهصورت قائم و گاهاً مایل) به عنوان پی سازه ها، وظیفه انتقال بار طبقات فوقانی را به لایههای مناسبتر خاک در اعماق پایینتر دارد. شمع در واقع همان ستون است که در داخل خاک مستقرشده است. شمع بارهای وارده به سازه را در عمق خاک عبور داده و آن را به خاک مقاومتر (در عمق بیشتر) منتقل میکند.
شمع در ساختمان
بهطورکلی در شرایط زیر می توان از شمع استفاده نمود:
اما همانطور که می دانید شمع در ساختمان انواع متفاوتی دارد که در این فلوچارت می توانید دسته بندی شمع ها را بر حسب جنسشان مشاهده کنید:
این شمعها دارای مقاطعی لولهشکل یا H شکل (شکل 3 و4) هستند. از مقاطع I شکل نیز میتوان استفاده کرد ولی مقاطع H شکل به دلیل یکسان بودن تقریبی طول بال و جان، ترجیح داده میشوند. شمعهای لولهای در اکثر مواقع بعد از کوبیده شدن با بتن پر میشوند. این شمع ها در دو حالت ته باز و ته بسته مورد استفاده قرار میگیرند. انتهای شمع های لوله ای ته بسته باید توسط یک صفحه صاف یا یک کفشک مخروطی و یا توسط روش های دیگرکه مورد تائید دستگاه نظارت باشد، بسته شود. این شمع ها به دلیل رطوبت خاک، در برابر خوردگی ضعیف میباشند (شکل5). برای جلوگیری از خوردگی، در روی شمعها باید چه کرد؟
شمع فولادی لوله ای شکل
شمع فولادی H شکل
شمعهای بتنی در عمل به دو صورت اجرا می شوند:
همانطور که از اسم آن پیداست اینگونه شمع ها از قبل ساخته میشوند و سپس به محل مورد استفاده انتقال داده می شوند. این شمع ها را در کارخانه تحت نظارت میسازند. مقاطع این شمع ها معمولاً لوله ای، مربع و چندضلعی است. از آنجاییکه این شمع ها در محل و به صورت کوبشی در دل زمین قرار میگیرند، برای آسیب ندیدن سر آنها، یک کلاهک فلزی قرار میدهند. توضیحات کامل و معرفی اینگونه شمع ها در ادامه آورده شده است.
شمع پیش ساخته بتنی با مقطع لوله ای
همانطور که از اسم اینگونه شمع ها پیداست، باید در محل سایت (کارگاه) اجرا گردد. برای این کار در ابتدا چاهی به قطر مناسب و طول مناسب زده میشود سپس شبکه آرماتور ساخته شده در چاه حفاری شده قرار داده میشود و در نهایت عملیات بتن ریزی آغاز میشود. توضیحات کامل و معرفی اینگونه شمع ها در ادامه آورده شده است.
این شمعها از تنه درختی با چوب سخت نظیر کاج و بلوط ساخته میشوند. دو سر آنها را برای جلوگیری از خوردگی در موقع کوبیدن، با کلاهک فلزیِ مسلح میسازند. شمعهای چوبی ازجمله مقطع دایرهای، را معمولاً بدون کندن پوست بکار میبرند تا نیروی اصطکاک حاصله بین سطح جانبی شمع و زمین به حداکثر مقدار ممکن افزایشیافته و شمع قابلیت تحمل فشار زیادی داشته باشد. در قدیم شمعهای چوبی به عنوان تکیهگاه برای سازه هایی که روی خاک سست قرار داشتند مورد استفاده قرار میگرفت. امروزه نیز شمعهای چوبی برای ساخت اسکلهها استفاده میشوند.
استفاده از شمع چوبی بهعنوان تکیه گاه در خاک سست
اینگونه شمع ها از دو قسمت تشکیلشدهاند: در قسمت پایینی از فولاد یا چوب استفاده میشود و در قسمت بالایی از بتن بهره میبرد. این شمعها در مواقعی که طول شمع لازم از برای تأمین ظرفیت باربری از ظرفیت شمع بتنی کمتر باشد، مورد استفاده قرار میگیرند. وصل محل تلاقی آنها به دلیل متفاوت بودن مصالح مشکل است؛ از این رو کاربرد این گونه شمع ها زیاد نیست.
شمع مرکب فولادی – بتنی
برای اجرای شمع های درجا ریز باید مراحل زیر طی شود:
پس از تعیین محل شمع گذاری توسط نقشه بردار، حفر چاه توسط کارگر یا توسط دستگاه حفاری (با توجه به قطر و طول شمع، جنس و نوع خاک) با طول و قطر مورد نیاز انجام میگردد. در صورت استفاده از دستگاه های حفاری، دستگاه حفاری باید در محل مستقر شده و استقرار آنها به نحوی تعیین میگردد که شرایط زیر را تأمین نماید:
1- تا پایان حفاریِ یک شمع در ساختمان، نیاز به جابجایی دستگاه نباشد؛ زیرا در صورت جابجایی دستگاه حفاری و استقرار مجدد باعث اختلال در تراز و شاقول بودن دستگاه حفاری میشود.
2- کمترین ضربه دینامیکی را حتی الامکان به شمعهای اجرا شده در مراحل قبلی وارد نماید.
3-حداقل موانع کاری را نسبت به تردد ماشین آلات مرتبط با عملیات حفاری (جرثقیل، تراک میکسر، لودر و…) ایجاد نماید.
دستگاه حفر چاه شمع درجا ریز
که البته چند روش حفاری داریم مراحل اجرای روش غلافگذاری (لوله کیسینگ) را در شکل زیر مشاهده می کنید.
✅ همه روش های حفاری را به طور کامل در متن ایبوک بررسی خواهیم کرد. اما آیا به این موضوع فکر کرده اید که چاه پس از حفاری چه مراحلی را جهت آماده سازی باید طی کند؟
اجرای شمع به روش غلافگذاری (لوله کیسینگ)
در این مرحله قفس های آرماتور شمع در ساختمان مطابق نقشه های اجرایی و دیتیل های موجود بافته شده و در کارگاه دپو می شود. به طور معمول طول هر یک از این قفس ها نزدیک 12 متر (برابر طول شاخه ی میلگرد) است. برای شمع هایی با طول بیشتر از 12 متر، لازم است مانند وصله ستون ها، قفس آرماتور شمع نیز وصله شود تا طول مورد نیاز را تامین کند. اما چگونه باید این شبکه آمارتور بندی بلند را اجرا کرد؟ آیا نیازی به اجرای لقمه ها در شبکه آرماتور بندی وجود دارد؟ برای جلو گیری از ایجاد اعواج در شبکه آرماتور ها چه باید کرد؟
شبکه آرماتور شمع قبل از بتنریزی
پس از اینکه قفس میلگرد در طول مورد نیاز بافته شده و در داخل چاه قرار گرفت، نوبت به بتن ریزی شمع می رسد. به دلیل طول زیاد شمع ها، مجاز به بتن ریزی آن ها با پمپ های زمینی و هوایی نیستیم؛ لذا برای بتن ریزی شمع ها از لوله ی تِرِمی که قیف مانند است، استفاده می شود. روش کار به این شکل است که لوله های منعطفی (مشابه شلنگ آب) با طول های 2 تا 6 متر و قطر 10 الی 20 سانتی متر به یکدیگر متصل کرده و به داخل قفس شمع فرستاده می شود. به قسمت بیرونی این لوله، یک لوله با سریِ قیف شکل متصل می شود. با به هم بستن این لوله ها و بتن ریزی از طریق آن، مانع سقوط آزاد بتن به داخل شمع شده و احتمال جدایش بتن را به حداقل می رساند.
برای جلوگیری از مخلوط شدن دوغاب یا گل حفاریِ موجود در انتهای چاه با بتن ریخته شده، توصیه اکید می شود که انتهای لوله ی ترمی حتماً انتهای چاه باشد
لوله ترمی دستگاه پمپ بتن جهت بتن ریزی درون چاه حفاری شمع
✅ چه نکاتی قبل و بعد از بتن ریزی باید رعایت شود؟ شرایط لازم برای لوله ترمی چیست؟ پاسخ این سوالات را در متن اصلی ایبوک مطالعه کنید.
جهت کنترل یکپارچگی و کیفیت شمع های بتنی در صورت اعلام دستگاه نظارت باید آزمایشهایی مانند ”آزمایش دینامیک کرنش پایین (PIT)” انتشار “امواج بین گمانهای (CSL)” انجام گردد.
این آزمایشها حداقل باید پس از گذشت 72 ساعت از اتمام بتن ریزی یا پس از رسیدن مقاومت فشاری نمونههای استوانهای بتن به حداقل Mpa 17.5 انجام گیرد. لذا در این مدت باید شمع هایی که نیاز به آزمایش PIT دارند، مشخص شود.
تجهیزات تست کنترل یکپارچگی شمع با آزمایش PIT
✅ مزایا و معایب شمع های درجا ریز را در متن اصلی ایبوک مطالعه کنید.
جهت مقابله با خمش تولید شده در هنگام حمل و نقل، بلند کردن و اعمال نیروی جانبی به شمع و همچنین افزایش مقاومت فشاری، میتوان از شمع های کوبشی استفاده نمود .این شمعهای پیش ساخته در طول مورد نظر ساخته شده و تحت شرایط مطلوب به عمل میآیند تا به مقاومت مورد نظر برسند. پس از آن به محل کوبیدن، حمل میشوند و همچنین شمع های پیش ساخته را میتوان با استفاده از کابل های پیش تنیدگی پر مقاومت، بهصورت پیشتنیده درآورد.
شمع پیشساخته پیش تنیده
✅ تمامی این 8 مرحله و بسیاری از نکات اجرایی دیگر در رابطه با شمع های پیش ساخته در این ایبوک بیان شده است که می توانید در ابتدای صفحه و در بخش دریافت کتاب الکترونیک آن را دانلود کنید.
طبق بند 3-2 نشریه 386، مزایای شمعهای کوبشی پیشساخته بهصورت زیر می باشد:
طبق بند 3-2 نشریه 386، معایب شمعهای کوبشی پیشساخته بهصورت زیر می باشد:
آلودگی صوتی دستگاه کوبش شمع
✅ توضیحات بیشتر در خصوص هر کدام از این شمع ها را در متن اصلی ایبوک مطالعه کنید.
برای تصمیم گیری در مورد انتخاب نوع شمع در هر پروژه باید موارد زیر بررسی گردد:
جدول 3-1 که توسط نشریه 386 ارائهشده است می تواند در انتخاب نوع شمع کمک کند:
اگر بستر سنگی در عمقی منطقی وجود داشته باشد، در این صورت می توان شمع را تا آن لایه ادامه داد؛ به طوریکه نوک شمع به بستر سنگی تکیه کند. در این حالت، ظرفیت باربری شمع بستگی به ظرفیت باربری بستر سنگی دارد. ازاینرو به اینگونه شمع ها، شمع های اتکایی میگویند. عمق بستر سنگی بر اساس اطلاعات حاصل از حفر گمانه تعیین می شود و طول شمع بر اساس ویژگی های بستر سنگی مشخص خواهد شد. اگر به جای لایه سنگی، یکلایه خاک بسیار متراکم داشته باشیم، می توان شمع را چند متر در آن لایه ادامه داد و به عنوان بستر سخت اتکایی در نظر گرفت.
در بند 7-2-3-5 مبحث هفتم مقررات ملی ساختمان ویرایش 1392، الزامات عمق گمانه به شرح زیر بیان شده است.
چنانچه عمق بستر سنگی یا لایه خاک متراکم زیاد باشد؛ به طوری که طول شمع انتخابی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نباشد، به ناچار باید شمع را بدون اینکه به بستری تکیه کرده باشد، در عمق مناسبی که باید محاسبه شود، اجرا می کنند. در این حالت شمع به وسیله نیروی اصطکاکی که بین خاک و جداره شمع وجود دارد و نیروی کمی که خاک به سر شمع وارد میکند، نیروهای منتقل شده از سازه را تحمل میکند. طول لازم برای اینگونه شمع ها بسته به مقاومت برشی خاک، بار وارده و قطر شمع دارد.
شمع های اصطکاکی و اتکایی
همانطور که در تعریف شمع های اصطکاکی و اتکایی گفته شد، شمع ها برحسب نحوه انتقال بار تقسیم بندی میشوند؛ بنابراین در طراحی آنها از این اصل استفاده میشود یعنی نیروی اصطکاکی و اتکایی وارد بر شمع عامل تعیینکننده طول شمع خواهند بود.
Qu = Qp + Qs
Qp = باری که توسط نوک شمع (Peak) تحمل میشود
Qs = باری که توسط اصطکاک جداره شمع (Surface) تحمل میشود
اگر شمع ساختمان اتکایی باشد آنگاه Qp ≅ Qu اگر شمع اصطکاکی باشد آنگاه Qs ≅ Qu
شمع اتکایی
شمع اصطکاکی
برای تعیین ظرفیت باربری نوک شمع از این رابطه استفاده می شود:
(*Qp = AP qp = Ap (cNc* + q′ Nq
AP= سطح مقطع نوک شمع
c = چسبندگی خاکی که نوک شمع بر آن متکی است
qp = ظرفیت باربری نهایی واحد سطح نوک
′q = تنش مؤثر قائم در تراز نوک شمع
*Nc و *Nq= ضرایب ظرفیت باربری
✅ برای تعیین ضرایب ظرفیت باربری *Nc و *Nq روش های مختلفی ارائه شده است که ما در این ایبوک به روش مایرهوف میپردازیم.
از جمله مواردی که در طراحی ساختمان های متعارف منجر به استفاده از شمع در ساختمان در زیر فونداسیون سازه میشود، میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
در این بخش ایبوک با نحوه ی مدلسازی و طراحی شمع های بتنی درجا در SAFE آشنا خواهیم شد.
مثال:
فرض کنید فونداسیون گسترده سازهای در طراحی اولیه دارای ضخامت 120 سانتیمتر به دست آمده است. کنترل تنش خاک زیر فونداسیون نشان میدهد که به علت ضخامت غیرمتعارفی که دارد، مقدار تنش وارده از تنش مجاز خاک زیر سازه تجاوز کرده است. مهندس طراح به دلیل ضعیف بودن خاک زیر ساختمان، پیشنهاد کاهش ضخامت فونداسیون از 120 سانتی متر به 70 سانتیمتر را همراه با اجرای شمع در نقاطی که تنش وارده به خاک از مقدار مجاز آن فراتر رفته است، میدهد.
طبق نتایج آزمایشگاه ژئوتکنیک، تنش مجاز خاک زیر فونداسیون و مدول بستر خاک بر اساس نتایج آزمایشگاه به ترتیب 1.2 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و 3.2 کیلوگرم بر سانتیمتر است.
برای مدل کردن شمع ها در نرمافزار سیف به ترتیب زیر عمل میکنیم:
ابتدا فونداسیون با ضخامت 70 سانتیمتر بدون شمع را تحت آنالیز و طراحی قرار میدهیم. نتایج به شکل زیر است. همانطور که از شکل زیر پیداست در بعضی از مناطق فونداسیون تنش از مقدار مجاز یعنی 1.2 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع بیشتر است.
تنش زیر پی از تنش مجاز خاک بیشتر است
تنش زیر پی از تنش مجاز خاک بیشتر است.
بنابراین برای تقویت فونداسیون در SAFE باید در محل هایی که تنش زیر فونداسیون بیش از حد مجاز یعنی 1.2 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است، شمع تعبیه کنیم. همان طور که ازکانتور رنگی تنش ها سمت راست شکل پیداست، رنگ های زرد و نارنجی و قرمز محل هایی هستند که تنش زیر فونداسیون در آن ها از تنش مجاز خاک بیشتر است، بنابراین شمع ها باید در این نواحی تعبیه شوند.
برای شمع گذاری فونداسیون ابتدا از شمع های درجا ریز با مقطع دایره استفاده می کنیم اما حداقل فاصله شمع ها از یکدیگر به چه میزان است؟
در این مثال فاصله ی مرکز تا مرکز شمع ها را برابر 2 متر در نظر میگیریم. در مورد طول شمع در ساختمان باید گفت که طول اولیه شمع را میتوان به کمک نتایج آزمایشگاهی مبنی بر لایه بندی خاک تخمین زد. با اطلاعاتی که در دست داریم محل شمع ها را SAFE مشخص میکنیم برای این کار از مسیر Draw>Draw Point وارد می شویم.
پس از باز شدن پنجرهی Draw Point، مختصات نقاطی که قرار است شمع در آنجا اجرا شود، وارد میکنیم (محل تقریبی این نقاط از مرحله قبل یعنی مناطقی که تنشهای زیر پی بیشتر از تنش مجاز است انتخابشدهاند). برای تعداد شمعهای اجراشده هیچ محدودیتی وجود ندارد به شرطی که تعداد شمع ها بهگونهای باشد که فاصله آنها از قطر آنها کمتر نشود که البته رخ دادن چنین اتفاقی تقریباً غیرممکن و بیانگر ضعف دید مهندسی طراح سازه است.
در این مثال، تعداد شمعها برای سعی اولیه، 19 عدد در نظر گرفتهشده است. با حرکت دادن موس روی نقاطی که قصد ترسیم شمع برای آنها را داریم، مختصات نقطهی موردنظر را برداشت و یادداشت کرده و بعد از واردکردن مختصات نقطه موردنظر در پنجره فوق (جهت x و y)، نشانگر موس را روی مبدأ مختصات برده و کلیک میکنیم تا نقطه ایجاد شود.
ترسیم نقطه در فونداسیون
وارد شدن نقاط محل اجرای شمع
قبل از تعریف شمع در نرمافزار باید به این نکته اشاره کرد که شمعها در نرمافزار SAFE با توجه بهسختی شمع و سختی خاک، بهصورت فنرهایی سری مدل میشوند. فنر معادل میتواند دورانی یا کششی و فشاری مدل شود، با توجه به رفتار صرفاً فشاری خاک و شمع، در اینجا باید بهصورت فشاری معادل کنیم. حال که از مشخص شدن محل شمعها نوبت به تعریف شمع در نرمافزار SAFE میرسد. برای این کار باید سختی خاک زیر شمع و سختی خود شمع را به دست آوریم.
✅ مابقی مراحل از جمله محاسبه سختی شمع در SAFE را به صورت مصور در متن اصلی قابل دانلود ایبوک مطالعه کنید.
پس از اینکه با سعی و خطا؛ تعداد، ابعاد، طول و محل شمعهای زیر فونداسیون مشخص شد، نوبت به طراحی آرماتورهای قفس شمع میرسد.
طبق بند 9-15-4 مبحث نهم مقررات ملی ساختمان ویرایش 1399 داریم:
برای شمعهای پیشساخته طبق بندهای زیر از مبحث نهم مقررات ملی، قطر اسمی بهصورت زیر میباشد:
بنابراین از آنجا که قطر شمع ما 50 سانتی متر است طبق بند 9-20-5-6 و 9-14-9 مبحث نهم مقررات ملی ساختمان داریم:
0.01Apile < Ast < 0.08 Apile
بنابراین ازآنجاکه قطر شمع ما 50 سانتیمتر است مساحت مقطع شمع برابر است با:
Apile = Π × 252 = 1964 cm2
در نتیجه:
19.64 cm2 < Ast < 157.12 cm2
در اینجا فرض بر این است که میلگردهای عرضی قفس از نوع دورپیچ باشد، بنابراین:
فاصله بین میلگردهای طولی در شمعها از بند 9-21-2-3 مبحث نهم مقررات ملی ساختمان پیروی میکند.
✅ برای یادگیری مابقی مراحل و محاسبه ظرفیت فشاری شمع و مقایسه ی آن با ظرفیت فشاریِ مورد نیاز در نرم افزار؛ به متن اصلی ایبوک مراجعه کنید.
همانطور که مشاهده شد، در زمینهایی که قابلیت تحمل بارهای وارده از طرف سازه را ندارند، از پیهای عمیق استفاده میشود که رایجترین نوع این پیها شمعها هستند. شمعها سازههایی نسبتاً بلند و لاغر هستند که درون خاک، قرارگرفته و بارهای طبقات فوقانی را به لایههای مناسبتر خاک، در اعماق پایینتر زمین منتقل میکنند.
شمعها بر اساس نوع مصالح به شمعهای فولادی، بتنی، چوبی و مرکب دستهبندی میشوند. شمعها ازلحاظ اجرا بهصورت درجا ریز و پیشساخته (کوبشی) میباشند، از مزایای شمعهای پیشساخته نسبت به درجا ریز میتوان بهسرعت بالا در ساخت و اجرای آن و امکان کنترل کیفیت دقیق مصالح آن اشاره کرد.
جهت طراحی شمعها ابتدا طبق نتایج آزمایشگاه ژئوتکنیک، تنش مجاز خاک زیر فونداسیون را یافته و سپس به طراحی فونداسیون با استفاده از نرمافزار SAFE پرداخته و نقاطی که تنش بیشتر از حد مجاز دارند را مشخص کرده و پسازآن، به تعبیه و طراحی شمع برای آن نقاط میپردازیم.
مسیر یادگیری برای حرفه ای شدن
مطلبی میخواهید که نیست ؟ از ما بپرسید تا برایتان محتوا رایگان تولید کنیم!
سلام. فایل را خریداری کردم و نمیشه دانلود کرد. لطفا برای بنده ایمیل کنید. با تشکر
Karimpourazarsara@gmail.com
پاسخ دهید
سلام مهندس لطفا با مرورگر فایرفاکس دانلودتون رو انجام بدین
اگر رفع نشد به پشتیبان اطلاع دهید
۰۹۳۳۶۴۷۴۳۸۵
۰۵۶۳۲۰۴۴۴۴۰
پاسخ دهید
سلام. فایل را خریداری کردم و نمیشه دانلود کرد. لطفا برای بنده ایمیل کنید. با تشکر
پاسخ دهید
سلام مهندس وقت بخیر
لطفا با مرورگر فایرفاکس دانلودتون رو انجام بدید
همچنین اگر از طریق پنل کاربری اقدام به خرید کردین،تمامی محتوا اعم از مقالات و ایبوک ها و دوره ها در پنل کاربری شما قسمت دانلودهای من قرار میگیره
پاسخ دهید
با سلام
چگونه می توان برای سرکار خانم مهندس ازنیری یا سایر اعضای ویژه ایمیل ارسال کرد؟چنانچه پل ارتباطی با ایشان را برای من بفرستید ممنون میشم.
پاسخ دهید
سلام مهندس
متاسفانه نمیتونیم ایمیل ایشون رو ارسال کنیم
در چه خصوص مبخواین با ایشون ارتباط بگیرین؟
لطفا با پشتیبان فنی در میان بزارین
۰۹۳۳۶۴۷۴۳۸۵
۰۵۶۳۲۰۴۴۴۴۰
پاسخ دهید
سلام. فایل را خریداری کردم و نمیشه دانلود کرد. لطفا برای بنده ایمیل کنید. با تشکر
mahnaz.akbarzaghi@gmail.com
پاسخ دهید
سلام مهندس جان وقتتون بخیر
مجدد براتون ایمیل شد.
لطفا با مرورگر فایرفاکس دانلودتون رو انجام بدید
همچنین اگر پنل کاربری در سایت سبزسازه دارید میتونید وارد پنل کاربری تون بشید و در قسمت دانلودهای من (کتابخانه دانلودی) مقالات و ایبوک هایی که تهیه میکنید رو دانلود کنید
پاسخ دهید
سلام.من این فایل رو تهیه کردم.اما به هیچ طریقی دانلود نمیشه
پاسخ دهید
سلام مهندس جان مجدد وارد پنل کاربریتون بشین و دانلود کنید مشکل رفع شد.
پاسخ دهید
خرید کتاب، طراحی شمع انجام سد. متاسفانه قابل دانلود نیست، لینک مستقیم به ایمیل ارسال کنید. ممنون
saiedizadpanah@gmail.com
پاسخ دهید
مهندس جان لطفا با مرورگر فایرفاکس دانلودتون رو انجام بدید
پاسخ دهید
سلام. وقتتون بخیر. فایل در مورد شمع های فشاری کامله تقریبا. ولی در مورد شمع هائی که کششی هستند ناقصه. نکته اصلیش اینه که محاسبه سختی فنر معادل شمع های کششی ذکر نشده. من خودم به راهنمائی در این خصوص نیاز داشتم و برای همین فایل رو خریداری کردم. میشه گفت به من کمکی نکرد. یه مورد دیگه اینکه اگر ممکنه بگید اگر در etabs مدلسازی کنیم میشه فقط سختی معادل خاک رو به انتهای مقطع شمع اعمال کنیم؟
پاسخ دهید
سلام مهندس
سختی معادل شمع کششی مشابه شمع فشاری نیست. باید مشاور خاک به شما ارائه بدهد و محاسبه آن بدون داشتن پارامترهای خاک امکان پذیر نیست. روابط ساده ای که در کتاب های آموزش نرم افزار برای سختی معادل شمع نوشته می شود، فقط برای آن است که مدلسازی شمع را به شما نشان بدهند.
همچنین مدلسازی شمع به روش معمول در ایتبس امکان پذیر نمی باشد و برای طراحی خود شمع اعمال فقط سختی معادل به انتهای شمع کافی نیست. باید مشخصات فنرهای افقی در طول شمع مشخص باشد.
پاسخ دهید
بسیار عالی!! ممنون
پاسخ دهید
🌺🙏 موفق و تندرست باشید
پاسخ دهید
سلام وقت بخیر فایل طراحی و اجرای انواع شمع در ساختمان به همراه مدلسازی آن در سیف برای من دانلود نمیشه احتمال زیاد لینک خرابه لطفا لینک جدید بفرستید که من بتونم دانلود کنم
پاسخ دهید
سلام مهندس با مرورگر فایرفاکس دانلود کنید
میتونید از لینک زیر به پاسختون برسید یا درخواستتون رو ارسال کنید تا پشتیبانی فنی و مشاورین فروش بررسی کنند
ارسال درخواست پشتیبانی سبزسازه
پاسخ دهید
مهندس در صورتی که قطر شمع از ۸۰ سانت بیشتر شد چطور باید میلگرد های خمشی و برشی رو طراحی کرد مبحث ۹ گفت بود تا ۸۰ سانتی از رابطه تجربی استفاده شود
پاسخ دهید
سلام مهندس،من پیام شما رو به گروه پشتیبانی علمی سبز سازه انتقال خواهم داد و جواب رو در اسرع وقت برای شما ارسال خواهم کرد. 🌹
پاسخ دهید
سلام دانلود فعال نیست
پاسخ دهید
سلام مهندس وقتتون بخیر
میتونید از لینک زیر به پاسختون برسید یا درخواستتون رو ارسال کنید تا پشتیبانی فنی و مشاورین فروش بررسی کنند
ارسال درخواست پشتیبانی سبزسازه
پاسخ دهید
سلام.چرا فال باز نمیشه اصلا؟
فرمت فایل html
با هیچی باز نمیشه
خواهش میکنم .خیلی نیاز داشتم به این مطلب
پاسخ دهید
با سلام خدمت شما مهندس عزیز
میتونید از لینک زیر به پاسختون برسید یا درخواستتون رو ارسال کنید تا پشتیبانی فنی و مشاورین فروش بررسی کنند.
ارسال درخواست پشتیبانی فنی و فروش سبزسازه
پاسخ دهید